Kerastase

Kérastase er en pioner innen luksuriøs hårpleie og leverer alltid formler som er i forkant av forskningen. Vår innovasjonskraft er ikke bare bransjeledende – vår evne til å kombinere teknisk avanserte formler med sensuelle konsistenser og delikate dufter gjør også hver Kérastase-opplevelse unik.

Kérastase er representert i verdens mest luksuriøse salonger og brukes av verdens mest velrenommerte frisører, fra Paris, New York og London til Milano, Tokyo og Hongkong, fra Israel, India og Libanon til Marokko og Australia.

Kérastase er til stede i storslåtte sammenhenger og brukes av ekstremt talentfulle eksperter. Varemerket representerer effektiv luksus, avansert diagnostisering og tilpasset pleie, de viktigste faktorene for å oppnå perfeksjon og sensorisk nytelse.

Seriene våre dekker alle behov fra hårveksten, hodebunn, hårkvalitet, hårglansen og ikke minst den fantastiske følelsen av et sunt hår.

Med inspirasjon fra vår inngående kjennskap til dagens moderne kvinner, og deres ytterst individuelle natur, fortsetter Kérastase å utvikle tilpassede produkter og behandlinger som tilfredsstiller det enkle ønsket om eksepsjonelt hår.

Kerastase er å finne i alle våre salonger.